YINPOWER YOGA ☯ SELVFORKÆLELSE ☯ TID TIL DIG

 

Hvad siger du til at forkæle dig selv og måske en du holder af med en weekend fyldt med yinpower, som giver din krop et skub, skaber plads, ro og bedre mobilitet?

 

 

Synes du, at det lyder skønt, så tag med til det smukke område omkring Gisselfeldt Kloster og nyd en forårsweekend fra den 31. marts til 2. april 2023.

 

Når du dyrker yinpower flere timer hver dag i flere dage, vil du virkelig mærke, hvilke forandringer denne yogaform kan give din krop og dit sind.
Med dig får du også et lille indblik den traditionelle kinesiske medicin, som yinpower udspringer fra.

Yinpower er yinyoga med mere saft og kraft. Alle kan være med, også selv om du ikke kender til yinpower eller yinyoga.

 

Mere om yinpower

Yinpower skaber mere plads, bevægelighed og mobilitet især i fødder, ankler og hofter, og med yinpower vil du opleve at få en bedre søvn, mere overskud og mere ro.

Yinpower og yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor yang fylder meget.

Yinpower går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i længere tid (mellem 3-7 minutter), udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

 

Men det hele skal naturligvis ikke kun handle om yinpower og yoga. Der bliver også tid til at slappe af med en bog, en inspirerende snak med de andre deltagere, meditation eller et besøg i Skovtårnet, som ligger tæt på.

 

Læs hele programmet her

Foreløbigt program for weekenden

Fredag den 31. marts

Kl. 15.00-15.30 Ankomst til Hesede Hovedgaard

Kl. 16.00 Velkomst med kaffe/the og kage

Kl. 16.30-18.30 YinPower i Galleriet

Kl. 19.00 Middag

 

Lørdag den 1. april

Kl. 07.00-07.15 Start dagen med i stilhed at indtage citrondrik

Kl. 07.15-09.15 YinPower i Galleriet

Kl. 09.30-10.30 Morgenmad

Egen tid. Tag på besøg i området, f.eks. til Skovtårnet eller Gisselfeldt Slot

Kl. 15:00-16.00 Oplæg om YinPower og kinesisk medicin

Kl. 16.15-18.15 YinPower i Galleriet

Kl. 18.30 Middag

Kl. 20.30-21.15 Yoga Nidra i Galleriet

 

Søndag den 2. april

Kl. 07.15-07.30 Start dagen med i stilhed at indtage citrondrik

Kl. 07.30-09.30 YinPower i Galleriet

Kl. 09.30-10.00 Pakning og tjek ud

Kl. 10.00-11.30 Lækker brunch

Kl. 11.30-12.00 Afslutning, tak for denne gang og på gensyn!

 

Jeg har holdt flere retreats både i Danmark og i udlandet, og det er vigtigt for mig, at der er plads til alle på mine retreats. Derfor holder jeg også altid retreats for en lille gruppe, så der er plads og ro til alle.
Jeg elsker at se, hvordan deltagerne på mine retreats meget hurtigt finder sammen som en gruppe. Det betyder, at hvis du er af sted alene, er der altid nogen, som kan tage med dig på tur, eller som du kan få en skøn snak med. Men har du mere lyst til at nyde dagen alene med en god bog eller gå en tur i de smukke omgivelser, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Jeg har haft mange glade deltagere med på mine retreats. Her kan du læse et par af deres kommentarer:

Altid dejligt med yinyoga hos Christina. Har nydt hver eneste stilling 😊. /Sohaila
Jeg følte at jeg var i professionelle hænder og var på intet tidspunkt utryg. Dejlig stemme og god guidning. /Bettina
Christina er meget givende som person, og evner at få alle ned i gear. /Louise
Christina er meget kompetent og super dygtig til at undervise og dele ud af den viden, hun har omkring yogaens forunderlige verden. Og så er hun ekstrem god til at møde mennesker, der hvor de er. /Charlotte

 

Ja, jeg skal da med!

 

 

Hesede Hovedgård, som vil danne rammen om dit retreat, ligger smukt og naturskønt på Sydsjælland tæt på Gisselfeldt Kloster og Skovtårnet.

Gården er en stor gammel avlsgård med højt til loftet og med Hesede Skov i baghaven.

 

 

Vi har hele gården for os selv, og vores værtspar, Kit & Klaus, sørger for, at vi får dejlig mad, og at alt det praktiske fungerer. Det er vigtig for dem, at du føler dig velkommen, føler dig set, og ikke mindst føler dig hjemme.

Huset er indrettet med hygge og stil, som det nu passer sig for en gammel “herregård”. Der er masser af dejlige hyggekroge, hvor du kan fordybe dig, slappe af og finde ro.

 

 

Gården har 4 værelser ”up stairs” og 4 værelser ”down stairs”. Alle værelserne er hyggelige og smagfuldt indrettet. Der er fælles toilet og bad på hver etage.

 

 

Og så til det praktiske:

Tidspunkt:
Fra 31. marts 2023 kl. 15 til 2. april 2023 kl. 12

Priser:
Er du tidligt ude og booker din plads senest den 15. januar 2023 koster det:
3.795 kr. pr. person i delt dobbeltværelse
4.595 kr. for et enkeltværelse

Efter 15. januar 2023 koster det:
4.195 kr. pr. person i delt dobbeltværelse
4.995 kr. for et enkeltværelse

Priserne inkluderer indkvartering på Hesede Hovedgård, yogaundervisning 2 gange om dagen, fuld forplejning (morgenmad, frokost, middag samt kaffe, the og vand).

Ikke inkluderet i prisen er turen til Hesede Hovedgård og andre drikkevarer end kaffe, the og vand.

Tilmelding og betaling:
Hvis du gerne vil med på denne dejlige tur, skal du udfylde denne tilmeldingsblanket. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding på mail med information omkring betaling.
Ved tilmelding skal du betale et depositum på 1.500 kr. Din plads er først sikret, når du har indbetalt dit depositum. Restbeløbet skal betales senest den 1. februar 2023. Ved tilmelding senere end 1. februar, skal du betale det fulde beløb.

Afmelding
Frem til 1. februar har du mulighed for at afmelde din plads og få dit depositum retur, dog fratrukket 200 kr. i administrationsgebyr.

Efter 1. februar er din tilmelding og betaling bindende, og jeg kan ikke refundere det indbetalte. Du har mulighed for at overdrage din plads til en anden deltager. Hvis en anden deltager overtager din plads, får du alt indbetalt retur, dog fratrukket et administrationsgebyr på 200 kr.

Skulle retreatet blive aflyst, vil du få alt indbetalt retur.

 

Hvis du har spørgsmål til retreatet, som du ikke kan finde her på siden, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail.

 

Jeg glæder mig til at forkæle dig på Hesede Hovedgård!
Kærligst Christina💖