Unik rejse med både rundrejse og yoga

 

Sig farvel til januars mørke og triste vejr og oplev Sri Lankas spændende kultur og natur på denne rejse, som er en kombination af rundrejse og yogarejse!

Første del af rejsen er en rundrejse til Sri Lankas seværdigheder, hvor du bl.a. skal besøge Sigiriya fæstningen, et elefantbørnehjem, huletempelet i Dambulla og tage på jeep safari i en af Sri Lankas nationalparker.

 

Ja tak! Jeg skal med

 

 

Sidste del af rejsen skal du tilbringe på et skønt resort ved det indiske ocean, hvor du skal dyrke yinyoga 2 gange om dagen, slappe af på stranden eller nyde en skøn spa behandling.

Jeg underviser i yinpower yoga, som er yinyoga med mere saft og kraft. Alle kan være med, også selv om du ikke kender til yinpower yoga eller yinyoga.

Mere om yinpower yoga

Yinpower yoga skaber mere plads, bevægelighed og mobilitet især i fødder, ankler og hofter, og med yinpower yoga vil du opleve at få en bedre søvn, mere overskud og mere ro.

Yinpower yoga og yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget.

Yinpower yoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i længere tid (mellem 3-7 minutter), udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

 

Du får en rejse lidt ud over det sædvanlige, og kommer hjem med spændende oplevelser og en krop fyldt med ro og overskud.

 

Du finder al info om rejsen og det fulde program her

 

Det lyder for fedt. Jeg skal med!