All things carry yin and embrace yang.
They reach harmony by blending with the vital breath.
“Laozi”

 

 

Kom og prøv hvad kombinationen af den aktive Vinyasa yoga og den stille Yinyoga kan give din krop. Du vil også blive klogere på, hvad yin og yang er, og hvor vigtigt, det er for din krop og sind, at disse to energier er i balance.

Kari vil i første halvdel af eventet guide dig gennem en række aktive sekvenser, der styrker og strækker kroppen, samt øger balanceevnen. Vi får pulsen lidt op, men bevarer fokus på vejrtrækningen og du vil efter endt praksis opleve, hvordan din krop er blevet stærkere og hvordan din balance er blevet forbedret.

Efter den aktive og udadvendte Vinyasa er det tid til at vende opmærksomheden indad. Christina vil kort fortælle om Yin og Yang, hvorefter hun vil guide igennem en dejlig yinyoga session, hvor krop og sind falder til ro. Yinyoga skaber plads i dit væv, ro i dit sind og giver dig mulighed for at mærke din krop.

Til slut vil hun guide dig igennem en dejlig lang savasana, hvor kroppen giver slip og yin og yang kan integreres.

Efter eventet mødes vi i Loungen, hvor der vil være lidt forfriskninger med frugt og sødt.

Lidt om yogaen:
Vinyasa yoga er en dynamisk form for yoga. Vi starter stille med en kort, guidet meditation, hvor vi begynder at rette fokus mod åndedrættet. Efter lidt øvelser til at varme kroppen op fortsætter vi med en række korte, intense yogaflows, der øger din styrke og balance. Vinyasa yoga indeholder både liggende, siddende og stående øvelser.

Yinyoga er en rolig, healende og mere simpel yogaform, hvor vi arbejder med bindevævet, sener og led. Yinyoga er meget virkningsfuldt til at skabe balance både på det fysiske og mentale plan, løsne spændinger, gøre dig mere smidig og ikke mindst give dig dyb ro i en måske hektisk eller stresset hverdag.
Alle stillinger er siddende eller liggende og holdes i længere tid, oftest mellem 3 og 5 minutter.

Hvornår:
11. juni fra 10 til 13

Hvor:
Casa Bailar, Industrivej 44C, 4000 Roskilde

Pris: 350 kr.

Tilmelding:
Du tilmelder dig ved at sende en sms til 2819 2882.
Når du har fået en bekræftelse på, at der er plads til dig, bedes du overføre beløbet via MobilePay til 791192.
Skriv dit navn og “workshop 11/6” i tekstfeltet.

Tilmeldingen er bindende og beløbet refunderes ikke, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Ved aflysning af workshoppen refunderes det fulde beløb.

Vi glæder os til at se dig
Kærlige hilsner
Kari & Christina