TimeToChange blue Yinchanges

feel the change in you

Retreat eller yogarejse
Det er gaven du giver dig selv!

Ja kært barn har mange navne, og jeg har gennem årene både brugt retreat og yogarejse, når jeg har inviteret på et ”getaway”.
Men i min egen rejse med yoga, retreats og personlig udvikling har jeg fundet, at disse to former for ‘getaways’ for mig giver forskellige, og på hver deres måde, givende oplevelser.

Retreat betyder “at trække sig tilbage”. Trække sig tilbage fra hverdagen, jobbet, mobiltelefonen, mailen, familien, eller hvad du nu har brug for at trække dig tilbage fra.
Retreats er for mig lidt som en kærlig favn, der hjælper os med at dykke dybt ind i vores indre. De skaber et rum, hvor vi kan stilne alle de støjende tanker, der normalt fylder vores hverdag.
På retreats oplever jeg, at jeg bedre kan sætte ‘livets ræs’ på en pause, og i stedet fokusere på den indre verden og på, hvad der er vigtigt lige nu og her.

Yogarejser, derimod, giver en slags ‘dobbelt belønning’. Ikke alene får du chancen for at udforske din indre verden gennem yoga, meditation og lignende praksisser, men du får også den ekstra spænding og mødet med andre kulturer, som en rejse giver.
Det er fantastisk at lave yinyoga, mens solen stiger op over det Indiske Ocean eller i skyggen af et oliventræ i Grækenland. Det er ikke bare at ‘lave yoga’; det er en fuldstændig oplevelse, der engagerer alle dine sanser og bringer din praksis til et helt nyt niveau.

Men uanset om du vælger at tage på retreat eller yogarejse, er der altid rig mulighed for at gøre lige det, du har allermest lyst til og brug for, når du er af sted med mig.
Der er plads til, at du både kan være social sammen med de andre deltagere eller være for dig selv, præcis som du ønsker det.
Jeg har aldrig mere end 15 deltagere på mine retreats og yogarejser, da det er vigtigt for mig, at jeg kan være fuldt til stede for alle deltagere.

Jeg holder retreats og yogarejser både i Danmark og i udlandet. Af en uges varighed, eller en forlænget weekend. Ligegyldig hvad du vælger, vil du tage hjem fyldt med mere overskud og energi – klar til at vende tilbage til hverdagen.

Tag med på disse YinChanges retreats/yogarejser