YOGA ☯️ FORKÆLELSE ☯️ NÆRING FOR KROP & SJÆL

Weekend yogaretreat inkl. 3 timers workshop med Bevidst Vejrtrækning

 

 

Synes du også, at november nogle gange kan være svær at komme igennem? Den er mørk og oftest våd og fugtig.

Dette efterårsretreat vil give dig næring til krop og sjæl – et lyspunkt i novembers mørke

Efterår og vinter er den tid på året, hvor vi mennesker, lige som naturen, bør ”lukke lidt ned” for at finde ro og restitution. Kroppen har brug for denne tid, hvor vi sætter tempoet lidt ned, men i vores moderne liv kan det nogle gange være svært at gøre netop det. December måned er nærmest en af de mest aktive og hektiske måneder for mange af os.

Træk en weekend ud, giv dig selv en Efterårsforkælelse og kom hjem med mere overskud og ro

 

 

Denne weekend bliver du forkælet med flere forskellige yogaformer, som alle giver ro og lise til krop og sjæl.
Yinpower®️ yoga, er yinyoga med mere saft og kraft, som skaber plads og bedre mobilitet i din krop og i dit sind. Yinpower®️ er styrke til dit fundament, så du kan stå fast, når det “stormer” omkring dig.

Læs mere om Yinpower ®️

Yinpower®️ er yinyoga med mere saft og kraft.

Yinpower®️ skaber mere plads, bevægelighed og mobilitet især i fødder, ankler og hofter, og med Yinpower®️ vil du opleve at få en bedre søvn, mere overskud og mere ro.

Yinpower®️ og yinyoga er begge baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er bl.a. ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Yinpower®️ går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og sind. Stillingerne er simple, da de udføres liggende eller siddende, og samtidig udfordrende, da de holdes i længere tid (mellem 3-7 minutter)

 

Med den restorative yoga og yoga nidra kommer du yderligere ned i gear, da begge yogaformer lader din krop slappe af og giver ro til dit nervesystem.
Læs mere om Restorativ yoga og Yoga Nidra.

Disse 3 yogaformer er en perfekt kombination, som styrker din krop og nærer dit nervesystem.

Din yogaunderviser på retreatet er Christina, som også ejer YinChanges. Hun har undervist i yinyoga og yinpower®️ yoga siden 2015. Hun har efterfølgende suppleret yinyogauddannelsen med uddannelser inden for restorativ yoga og yoga nidra.
Hun har holdt mange retreats og yogarejser, bl.a. på Møn, Odsherred og Grækenland. Lær Christina at kende her.

 

Uanset hvilken yogaform vi dyrker, er vejrtrækningen en vigtig del af praksis Jeg har derfor inviteret vejrtrækningsspecialist Lotte Maggie Mogensen til at komme og give dig en 3 timers workshop, hvor du bliver introduceret for ”Træk vejret på naturlig vis”. Her træner du simple vejrtrækningsøvelser, som optimerer funktionen af din vejrtrækning, og hvor du på egen krop mærke, hvad en bedre og mere bevidst vejrtrækning kan gøre for din krop og dit sind.
Vi arbejder naturligvis mere med vejrtrækningen resten af weekenden og øver nogle af de teknikker, som Lotte viser os. Du får ligeledes et program med dig hjem, så du selv kan fortsætte derhjemme.

Læs mere om workshoppen

Dit yoga retreat starter med en workshop, hvor du over 3 timer lærer at optimere funktionen af din vejrtrækning, gennem bevidst brug af forskellige vejrtrækningsøvelser og teknikker.

Vejrtrækningssystemet består af flere forskellige dele. Trin for trin går du gennem følgende:

 • lære at åbne og bruge næsens potentiale ved at aktivere kroppens biokemi og hvad dette kan bidrage med i vejrtrækningen, nervesystemet og kroppens evne til at bevæge sig
 • aktivere tungens position og skabe fri luftvej for at fremme afslapning og fordøjelsesprocesser.
 • korrigere til rette kropsholdning og forbedre iltningen til muskler, bindevæv, organer hjerte og hjerne
 • arbejde grundigt med diafragma, der er din primære vejrtrækningsmuskel, der skal kunne bevæge sig 360 grader rundt og aktiverer kroppens biomekanik. Når du arbejder med diafragma, kan du ikke undgå at påvirke og arbejde med psoas, der er din store hoftbøjer og forbinder over- og underkrop med hinanden, der medvirkende til at du kan gå, løbe og cykle.
 • øge kvaliteten af vagus nerven, der er driftsdirektør for det parasympatiske nervesystem.
 • lære at aktivere bækkenbunden til fremme for muskelkontrol, styrke, bevægelse og vitalitet. Når du mestrer ovenstående, har du kontakt til din vejrtrækning.

Du får et program med hjem, der gør, at du kan implementere vejrtrækningen som en kort eller længere selvstændig praksis som du kan anvende før, under, efter eller udenfor din yoga praksis.

Under yogaretreatet vil du anvende og praktisere læringen omkring vejrtrækningen for at fremme yogabevægelser og øvelser samt opleve vejrtrækningens potentiale.

Din underviser i vejrtrækning er Lotte Maggie Mogensen der til daglig underviser mennesker i at genlære det at trække vejret på naturlig vis. Lotte Maggie har en +8 årig erfaring i arbejdet med vejrtrækningen og er en stærk formidler, der bringer undervisningen ned på et simpelt og visuelt forståeligt niveau.

Hvis du skulle have spørgsmål til undervisningen i vejrtrækning er du velkommen til at kontakte Lotte Maggie Mogensen

Læs mere om Lotte her

 

Ud over dejlig yoga og virkningsfuld workshop får du også en weekend, hvor der netop bliver mulighed for at finde ro og afslapning, og lade dine energidepoter op. Alt det, som vores krop og sind har brug for på denne årstid.
Kirsebærgården, hvor du skal bo, ligger smukt og naturskønt i Odsherred. Roen og den fantastiske natur omkring gården danner en ideel ramme for tilbagetrækning og fordybelse.

Der er masser af tid til fordybelse og meditation, en god bog eller en inspirerende snak med de andre deltagere. Du kan få varmet kroppen godt igennem i det udendørs wellness område med sauna og vildmarksbad. Hvis du ønsker at være lidt mere aktiv, har du har den smukkeste natur lige uden for døren, som kalder på nogle dejlige gå-ture ved skov og strand.

Foreløbigt program for weekenden

Fredag den 22. november

Kl. 14.30 – 15.00 Ankomst til Kirsebærgaarden

Kl. 15.20 Velkomst

Kl. 16.00-19.00 Workshop – Bevidst Vejrtrækning v/Lotte Maggie Mogensen

Kl. 19.15 Middag

Kl. 20.30-21.15 Yoga Nidra for dem som ønsker det

 

Lørdag den 23. november

Kl. 07.00-07.15 Start dagen med i stilhed at indtage citrondrik

Kl. 07.15-09.15 YinPower®️

Kl. 09.30-10.30 Morgenmad

Egen tid.

Kl. 13.00 Frokost

Egen tid.

Kl. 16.30-18.30 Restorativ yoga

Kl. 19.00 Middag

Kl. 20.30-21.15 Yoga Nidra

 

Søndag den 24. november

Kl. 07.15-07.30 Start dagen med i stilhed at indtage citrondrik

Kl. 07.30-09.30 YinPower®️

Kl. 09.30-10.00 Pakning og tjek ud

Kl. 10.00-11.30 Lækker brunch

Kl. 11.30-12.00 Afslutning, tak for denne gang og på gensyn!

 

Yogaen skal du dyrke i Kirsebærgårdens skønne yogasal, hvor du har udsigt til den omkringliggende natur. Salen har varme i gulvet, det er ren nydelse i en kold tid.

Måltiderne indtager du i det hyggelige køkken, og det vil også være her, vi hygger os om aftenen.
Du vil blive forkælet med lækker og nærende vegetarisk mad, som er økologisk og så lokal som muligt.

 

 

Alt det praktiske

Tidspunkt:
Fra fredag d. 21. november kl. 14.30 til søndag d. 23. november kl. 12.00

Priser:
Hvis du booker din plads senest den 1. juni, kommer du med for kun:
Deleværelse (3-4 personer): 3.900 kr.
Delt dobbeltværelse (2 personer): 4.400 kr.
Enkeltværelse (1 person): 4.900 kr.

Ovennævnte priser er pr. person.
Efter 1. juni stiger priserne med 500 kr.

Flersengsværelserne sælges kun som flersengsværelse, hvis I allerede er 3 eller 4, som kender hinanden og ønsker at bo sammen. Vi har som udgangspunkt ikke mulighed for at hjælpe med at sætte jer sammen på flersengsværelse, hvis I ikke kender hinanden. Hvis flersengsværelserne ikke bruges af 3-4 personer, bruges de som dobbeltværelser.

Værelserne vil blive fordelt efter ”først til mølle” princippet.
Vær opmærksom på, at der er meget få enkeltværelser!

Alt dette er med i prisen:

 • indkvartering på Kirsebærgården
 • 7 timers yogaundervisning
 • 3 timers workshop med Lotte Maggie Mogensen. Workshoppen har en værdi på 750 kr.
 • udendørs wellnessafdeling med sauna og spa
 • fuld vegetarisk forplejning (morgenmad, frokost, aftensmad, frugt og lækkerier)
 • Te, kaffe og vand. Øl og vin kan købes på stedet
 • Alt yogaudstyr til rådighed

Ikke inkluderet i prisen er transporten til Kirsebærgården samt andre drikkevarer end kaffe, te og vand.
Vi hjælper gerne med at koordinere samkørsel til Odsherred. Det er også muligt efter aftale at blive hentet på den nærliggende station.

Indlogering:
Kirsebærgården har 2 enkeltværelser, 2 dobbeltværelser samt 2 flersengsværelser med plads til 3-4 personer Værelserne er fordelt på stueetagen og på første sal, de har alle en fin udsigt til naturen uden for. Alle værelserne er nyrenoverede og enkelt men hyggeligt indrettet, og de har alle gode senge med dyner og puder. Du skal selv medbringe lagen, sengetøj og håndklæder.
I stueetagen er der 2 baderum og 2 toiletter og på 1. sal er der et toilet.

 

Mad og forplejning
Alle måltider er inkluderet i dit ophold, dvs. kaffe og kage samt aftensmad fredag. Morgenmad, frokost, kaffe og eftermiddags snack og aftensmad lørdag. Morgenmad/brunch om søndagen.

Tilmelding og betaling:
Vil du gerne med på dette skønne retreat, skal du tilmelde dig via nedenstående links.
Vær opmærksom på, at tilmelding kræver, at du opretter en profil på min bookingside.

 • Jeg ønsker at bo i eneværelse (udsolgt) Kontakt Christina for at høre om det er muligt at få et eneværelse.
 • Jeg/vi ønsker at bo i et delt dobbeltværelse (4 pladser tilbage) Book din plads her! OBS! I skal begge 2 tilmelde jer via linket, og sende en mail til Christina med oplysninger om, hvem du ønsker at dele værelse med.
 • Jeg/vi ønsker at bo på et flersengsværelse for 3-4 personer (6 pladser tilbage) Book din plads her! OBS! I skal alle jer via linket, og sende en mail til Christina med oplysninger om, hvem du ønsker at dele værelse med.

Ved tilmelding skal du indbetale et depositum på 1.500 kr. Din plads er først sikret, når du har indbetalt depositum.
Restbeløbet skal betales senest den 1. august 2024, hvor du vil få en faktura fra mig en uges tid før. Ved tilmelding senere end den 1. august, betales det fulde beløb.

Din tilmelding er bindende, hvilket betyder, at du ikke kan få det indbetalte refunderet, hvis du bliver forhindret i at deltage i retreatet. Du har dog mulighed for at give din plads til en anden.
Skulle retreatet mod forventning blive aflyst, vil du få alt indbetalt retur.

Deltagelse på retreatet er på eget ansvar.