SELVFORKÆLELSE ☯ FORDYBELSE ☯ RO

Vælg mellem den 10. marts eller den 12. maj. Eller vær med begge dage 😉

 

Riv en eftermiddag ud af kalenderen og forkæl dig selv, din krop og dit nervesystem med denne workshop.

Du får en skøn eftermiddag med både den powerfulde udgave af yinyoga, den skønne restorative yoga og ekstra fordybelse med yoga nidra.
Alle 3 yogaformer er med til at berolige dit nervesystem, men på hver deres måde.

I den powerfulde yinyoga arbejder du mere aktivt uden af få så meget sved på panden. Stillingerne er rolige og langsomme, hvor bl.a. tiden i stillingen og vejrtrækningen er med til at stilne dit sind. Som ekstra bonus giver yinyoga også bedre mobilitet, en bedre søvn og formindsker stress og uro.
Læs mere her om yinpower yoga.

Efter yinyogaen sætter vi tempoet endnu mere ned, når du skal nyde den restorative yogas magiske ro. Du vil både finde ro i krop og sind, når du bliver ”puttet” i de afslappende restorative stillinger. Læs mere her om restorativ yoga.

Hele workshoppen afsluttes med en lang og skøn yoga nidra, som vil bringe dit nervesystem helt i ro, så du kan tage hjem med et stort smil på læberne og en krop, som føles som født på ny. Læs mere her om yoga nidra.

Mellem de forskellige yogaformer vil dine smagsløg blive forkælet med lidt sødt, frugt og en kop the 💖.

Vi skal nyde denne eftermiddag i de skønne lokaler hos Yoga i Valby. Der findes her oceaner af puder, tæpper, blokke og alt hvad hjertet begærer af udstyr, som kan bringe dig i den restorative yogahimmel.

Jeg glæder mig til at give dig muligheden for at mærke, hvad kombinationen af disse 3 yogaformer kan gøre for din krop og sind.

Kærligst Christina 💖

 

DET PRAKTISKE:

Hvornår:
Søndag d. 10. marts 2024 og søndag d. 12. maj 2024. Begge dage fra 13.30-17.30

Hvor:
Yoga i Valby, Skolegade 2A, 2500 Valby

Pris pr. dag:
550 kr. inkl. the og lidt sødt

Tilmelding:
Workshoppen gennemføres ved minimum 6 deltagere.

Du tilmelder dig dagen den 10. marts her.
Du tilmelder dig dagen den 12. maj her.

Tilmelding kræver, at du opretter en profil i mit bookingsystem.
Tilmeldingen er bindende og beløbet refunderes ikke, hvis du skulle blive forhindret i at deltage. Ved aflysning af workshoppen refunderes det fulde beløb.