☯ LIVE STREAM YINPOWER YOGA HJEMME FRA DIN YNDLINGSKROG ☯

 

Har du lyst til at få en mere regelmæssig yinyoga praksis, men ikke lige har mulighed for at deltage fysisk? Så kan online live streaming måske være noget for dig.

Ved at dyrke yinpower yoga regelmæssigt, vil du i endnu højere grad mærke de forandringer, som yinpower yoga kan skabe. Når kroppen begynder at kende stillingerne, kan den lettere give slip, og du vil kunne skabe mere plads, større bevægelsesfrihed og opleve mere ro.

 

Jeg underviser i YinPower, som er yinyoga med mere saft og kraft, med sekvenser som skaber forandringer, som vil kunne mærkes også selv om vi kun taler om et forløb på 10 gange. Og måske får du sat skub i en ny god vane.

☯ Yinpower yogastyrker dit fundament – også i overført betydning
☯ Yinpower yoga skaber plads i både krop og sind

Det hele foregår live via Zoom hjemme fra din yndlingskrog. Og det er nemmere end det lyder. Når du køber dine klip får du en mail med link til Zoom. Linket gælder alle 10 torsdage, så gem det 😊. Klik på linket 5-10 minutter før start, og du er i gang. Den første gang er det nok en god idé at forsøge at logge på lidt før for at teste, at billede og lyd fungerer.

Der er live stream yinpower yoga fra kl. 20:15 til 21.30 hver torsdag i perioden fra 28. september til og med 30. november.

Pris:
Du kan vælge at købe mellem 3 og 10 klip, som du kan bruge på de dage i perioden, som passer for dig.

10 klip koster 810 kr. Køb dine klip her
9 klip koster 729 kr. Køb dine klip her
8 klip koster 648 kr. Køb dine klip her
7 klip koster 574 kr. Køb dine klip her
6 klip koster 510 kr. Køb dine klip her
5 klip koster 435 kr. Køb dine klip her
4 klip koster 352 kr. Køb dine klip her
3 klip koster 267 kr. Køb dine klip her

Klippene kan kun bruges i den ovennævnte periode, og der refunderes ikke for ubrugte klip, når november måned er slut. Det er ikke muligt at overføre klip til andre perioder.

Tilmelding til de enkelte klasser:
Du skal tilmelde dig de enkelte klasser inden du kan deltage. Dette gøres let via oversigten på min hjemmeside. Du skal tilmelde dig senest 1 time før klassen starter. Afmelding skal ligeledes ske senest 1 time før klassen starter ellers betragtes klippet som brugt

Jeg glæder mig til vi ses online
Kærligst Christina 😊