Forkæl dig selv med yinyoga og ayurvedisk mad

Kom efteråret i møde og tag med til en skøn forlænget weekend i smukke omgivelser på Langeland og mærk, hvordan kombinationen af yinyoga, ayurvedisk mad og skøn natur kan give dig balance i krop og sind.

Vi har sammensat et program, hvor der både i yinyogaen og i maden er fokus på at give velvære til din krop og til dit sind. Yinyogaen vil have fokus på de 3 yin instrumenter – Søvn- Fordøjelse og Udrensning, ligesom maden vil støtte op om de samme principper, så du er klar til at gå efterår og vinter i møde på bedste vis.

Shanti Retreat er stedet, som danner rammen om dette efterårsretreat. Det ligger på sommerfugleøen Langeland i naturskønne omgivelser med gåafstand til stranden og en hyggelig lille havneby. Stedet består af flotte historiske bygninger samt en paradisisk have med gamle frugttræer og et væld af smukke blomster og planter. Stedet emmer af fred og ro, og der er masser af dejlige kroge, hvor du kan meditere, læse eller hygge dig sammen med de andre deltagere. Kort sagt, du vil komme helt ned i gear her.

Du bliver indkvarteret på hyggelige og stilfulde værelser (enkelt eller dobbeltværelse efter ønske). Værelserne har ikke eget bad og toilet.

Det kræver ikke specielle forudsætninger for at deltage. Alle kan være med.

Programmet giver dig mulighed for fordybelse og ro. Vi mødes torsdag omkring kl. 17.30. Efter indkvartering og velkomst, vil der være et let måltid efter ayurvediske principper og dagen afsluttes med Yoga Nidra og ”Golden godnat drink”.

Fredag og lørdag vil du have 2×2 timers yinyogaundervisning, morgen- og aftensmad efter ayurvediske principper og dagene afsluttes med Yoga Nidra og ”Golden godnat drink”.

Disse dage har du også mulighed for at være med på en gå-meditation til stranden, komme med Mette i køkkenet og lære mere om ayurvedisk mad eller få en dejlig kropsbehandling af Louise Hessellund. Kropsbehandlingen er ikke inkluderet i opholdets pris, men betales direkte til behandleren.

Søndagen starter med 2 timers yinyogaundervisning og du sendes hjem til hverdagen med en skøn brunch igen efter ayurvediske principper.

Der vil være frisk frugt, nødder og te tilgængelig hele dagen.

Din investering:
Nedenstående pris gælder uanset om du vælger at bo i eneværelse eller delt dobbeltværelse.

Prisen for 4 skønne dage på Langeland er DKK 4.500, 00 og inkluderer:

  • Indkvartering på enkelt- eller dobbeltværelse
  • 10 timers yinyogaundervisning
  • Yoga Nidra torsdag, fredag og lørdag aften
  • En gå-meditation
  • En eftermiddag i køkkenet sammen med Mette
  • Alle nævnte måltider med vegetarisk kost efter ayuvediske principper

 

Ikke inkluderet i prisen er:

  • Turen til Langeland
  • Kropsbehandling (afregnes direkte med behandleren)
  • Andre drikkevarer end kaffe, the og vand


Tilmelding og betaling:
Hvis du gerne vil med på denne dejlige tur, skal du udfylde denne tilmeldingsblanket. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding med information omkring betaling. Din plads er først sikret, når du har indbetalt beløbet. Betaling i 2 rater kan aftales, kontakt Christina, hvis du ønsker dette.

Aflysning og afmelding:
Tilmeldingen er bindende, men du har mulighed for at overdrage din plads til en anden. Hvis din plads kan gives videre, får du hele din indbetaling tilbage. Hvis du ønsker at overdrage din plads til en anden, skal du skriftligt informere omkring dette til time-to-change@hotmail.com.

Hvis vi er nødt til at aflyse arrangementet pga. for få tilmeldte eller corona restriktioner, vil du få alt indbetalt retur.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Shanti Retreat!