☯ LIVE STREAM YINPOWER HJEMME FRA DIN YNDLINGSKROG ☯

 

Har du lyst til at få en mere regelmæssig YinPower praksis, men ikke lige har mulighed for at deltage fysisk? Så kan online live streaming måske være noget for dig.

Ved at dyrke YinPower regelmæssigt, vil du i endnu højere grad mærke de forandringer, som YinPower kan skabe. Når kroppen begynder at kende stillingerne, kan den lettere give slip, og du vil kunne skabe mere plads, større bevægelsesfrihed og opleve mere ro.

Det hele foregår live via Zoom hjemme fra din yndlingskrog. Og det er nemmere end det lyder. Senest den 5. oktober får du en mail med et link til Zoom, som du skal bruge under hele forløbet. Klik på linket 5-7 minutter før start, og du er i gang. Den første gang er det nok en god idé at forsøge at logge på lidt før for at teste, at billede og lyd fungerer.

Der er live stream YinPower hver torsdag i oktober og november fra kl. 20.00 til 21.15, dog IKKE den 27. oktober (husk selv datoen).

 

 

Pris:
Du kan vælge at købe mellem 3 og 8 “klip”, som du kan bruge på de dage i perioden, som passer for dig. Vil du have mere end 8 klip, kan du købe yderlige klip til 80 kr. pr. stk.

8 klip koster 640 kr.
7 klip koster 560 kr.
6 klip koster 500 kr.
5 klip koster 425 kr.
4 klip koster 350 kr.
3 klip koster 263 kr.

Klippene kan kun bruges i oktober og november måned, og der refunderes ikke for ubrugte klip, når november er slut.

Sådan køber du dine klip:
Vil du være med til masser af skøn online YinPower, køber du dine klip ved at overføre pengene for det antal klip, du ønsker, via MobilePay til 791192. Skriv antal klip, dit navn og mailadresse i tekstfeltet.

Jeg glæder mig til vi ses online 😊