UDSOLGT!

ET RETREAT ER GAVEN, DU GIVER DIG SELV

Og denne tur til Tolo er en gave, som bare venter på, at du pakker den op….

 

Du vil få:

 • En uge fyldt med tid til dig
 • En uge, hvor du bare kan nyde alt det bedste, som Grækenland kan tilbyde: solskin, smukt hav og natur, dejlig mad og græsk gæstfrihed
 • Skøn yinpower yoga morgen og eftermiddag/aften
 • Hyggeligt samvær med de andre deltagere, men også alenetid, hvis du har brug for det

På denne rejse skal du dyrke skøn yinpower yoga på tagterrassen, stranden, ved et lille kapel eller hvor vi nu finder et dejligt sted til det. Det er ikke en uge med et meget stramt program med alverdens planlagte aktiviteter, men en uge, hvor du får mulighed for at slappe af og nyde, at du er på ferie.

Hotel Dolfin har den bedste beliggenhed i den hyggelige lille by Tolo. Du kan ikke komme tættere på vandet, da du efter et par skridt står med fødderne i det skønne hav, men du har også mulighed for at benytte søsterhotellets pool.

Skulle du blive træt af at ligge ved vandet, har Tolo flere hyggelige tavernaer og butikker, som du kan udforske, og måske tager vi på en sejltur rundt i Tolobugten (denne tur er ikke inkluderet i prisen).

Vil du have lidt mere byliv, ligger Grækenlands gamle og hyggelige hovedstad, Nafplio, kun en kort bustur fra Tolo.


En dag i Tolo kunne se således ud:
Du har dagens første yinpower time på hotellets tagterrasse eller et andet skønt sted. Her vil du med yinpower langsomt få vækket kroppen.
Derefter er der morgenmad på hotellet.

Og nu er du klar til at nyde lidt tid på stranden, meditere i skyggen, læse en god bog, drikke en frappé på en taverna på stranden og lade morgenens yoga lande stille og roligt i dine celler. Kort sagt, du kan bruge dagen til lige det, som du har lyst til.
Frokosten kan du spise på en af byens dejlige tavernaer, som næsten alle sammen ligger lige ud til vandet.

Om eftermiddagen/aftenen mødes vi et skønt og roligt sted, hvor vi igen dyrker yinpower yoga, nogle dage træner vi også nærvær med forskellige meditative øvelser. En af aftnerne slutter vi med en længere yoga nidra afspænding.

Aftensmaden nydes på hotellet sammen med de andre deltagere.

Jeg har holdt flere yogarejser i udlandet, og det er anden gang, at jeg inviterer dig med til Tolo.
Jeg elsker at se, hvordan deltagerne på mine retreats meget hurtigt finder sammen som en gruppe. Det betyder, at hvis du rejser alene, er der altid nogen at være sammen med på stranden eller til frokost. Men har du mere lyst til at nyde dagen alene med en god bog eller gå en tur i de smukke omgivelser, er der selvfølgelig også mulighed for det. Det er vigtigt for mig, at der er plads til alle på mine retreats.

Jeg har haft mange glade deltagere med på mine retreats. Her kan du læse et par af deres kommentarer:

Jeg ønskede en yogaferie, hvor både ferie og yoga blev kombineret og balanceret uden stress og tid til begge dele. Ønsket blev indfriet. Rigtig god undervisning, hvor alle niveauer kan være med. Godt og varieret yogaprogram. Christina er rigtig god til at samle og tage hånd om gruppen (dem som har lyst til det). /Jette
Det har været en helt fantastisk uge og rejse – på mange måder. Mine forventninger var ikke høje, da det var første gang, jeg er af sted. Til gengæld er det ikke sidste gang! Stor succes, god yoga og stort udbytte. Af hjertet tak for en super uge. /Dorte
Christinas yinyoga er jordnær og givende. Man føler virkelig, at man gør sig selv og sin krop en tjeneste. Jeg dyrker sjældent yoga hjemme, men på hendes workshops og på to hyggelige ferier har hendes undervisning givet mig et boost af velvære og nærvær. /Kahrinn
Christina er meget kompetent og super dygtig til at undervise og dele ud af sin viden, hun har omkring yogaens forunderlige verden. Og så er hun ekstrem god til at møde mennesker, der hvor de er. /Charlotte

 

Jeg underviser i YinPower, som er yinyoga med mere saft og kraft. Alle kan være med, også selv om du ikke kender til YinPower eller yinyoga.

Mere om YinPower

Yinpower skaber mere plads, bevægelighed og mobilitet især i fødder, ankler og hofter, og med yinpower vil du opleve at få en bedre søvn, mere overskud og mere ro.

Yinpower og yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget.

Yinpower går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i længere tid (mellem 3-7 minutter), udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

 

 

DET PRAKTISKE
Rejsen udbydes i samarbejde med Bravo Tours og er fra torsdag den 25. maj til torsdag den 1. juni 2023.
Der er afrejse både fra Billund og København. 

Hotel
Vi skal bo på Hotel Dolfin, som ligger i den gamle bydel i Tolo på det græske fastland. Hotel Dolfin har en herlig udsigt til Tolobugten og ligger helt ned til vandet.

Pris
Early Bird ved bestilling senest 15. januar 2023: Kun 7.799 kr. pr. person i delt dobbeltværelse
Normalpris efter 15. januar 2023 er 8.599 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse (tur/retur)
 • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage
 • Transfer mellem lufthavn og hotel
 • Ophold på Hotel Dolfin i delt dobbeltværelse med terrasse/balkon
 • Halvpension på hotellet (morgen- og aftensmad)
 • Dansk rejselederservice på destinationen
 • Yinpower undervisning hver dag


Tillæg og mulige tilkøb:

 • Enkeltværelse: 1.299 kr. (begrænset antal)
 • Skrå havudsigt: 350 kr. pr. person
 • Mad om bord på flyet (t/r): 200 kr.
 • Afbestillingsforsikring: 349 kr.
 • Rejseforsikring: 325 kr.

Tilmelding foregår via Bravo Tours

Hvis du har spørgsmål om turen, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 2919 2882 eller på mail.

 

☯ Jeg glæder mig til at forkæle dig med YinPower i Grækenland ☯
Kærligst Christina