☯ LIVE STREAM YINYOGA HJEMME FRA DIN YNDLINGSKROG ☯

 

Har du lyst til at få en mere regelmæssig yinyoga praksis, men ikke lige har mulighed for at deltage fysisk? Så kan online live streaming måske være noget for dig.

Ved at dyrke yinyoga regelmæssigt, vil du i endnu højere grad mærke de forandringer, som yinyoga kan skabe. Når kroppen begynder at kende stillingerne, kan den lettere give slip, og du vil kunne skabe mere plads, større bevægelsesfrihed og opleve mere ro.

 

 

Jeg underviser i YinPower, som er yinyoga med mere saft og kraft, med sekvenser som skaber forandringer, som vil kunne mærkes også selv om vi kun taler om et forløb på 8 gange. Og måske får du sat skub i en ny god vane.

 

☯ YinPower styrker dit fundament – også i overført betydning
☯ YinPower skaber plads i både krop og sind

 

Det hele foregår live via Zoom hjemme fra din yndlingskrog. Og det er nemmere end det lyder. Senest den 30. november får du en mail med et link til Zoom, som du skal bruge under hele forløbet. Klik på linket 5-10 minutter før start, og du er i gang. Den første gang er det nok en god idé at forsøge at logge på lidt før for at teste, at billede og lyd fungerer.

Der er live stream yinyoga fra kl. 20.00 til 21.15 på følgende torsdage i december og januar:
1. december, 15. december, 22. december, 29. december – i alt 4 gange
5. januar og 12. januar – i alt 2 gange

Pris:
Du kan vælge at købe mellem 3 og 6 “klip”, som du kan bruge på de dage i perioden, som passer for dig.

6 klip koster 500 kr.
5 klip koster 425 kr.
4 klip koster 350 kr.
3 klip koster 263 kr.

Klippene kan kun bruges i december og januar måned, og der refunderes ikke for ubrugte klip, når januar er slut.

Sådan køber du dine klip:
Vil du være med til masser af skøn online yinyoga, køber du dine klip ved at overføre pengene for det antal klip, du ønsker, via MobilePay til 791192. Skriv antal klip, dit navn og mailadresse i tekstfeltet.

 

Jeg glæder mig til vi ses online
Kærligst Christina 😊