Yogarejse for alle som holder af kombinationen af (yin)yoga og ferie ❤️

Begge uger er udsolgt, men du kan komme med til Lesbos til september

 

Kunne du tænke dig:

  • En uge fyldt med tid til dig
  • En uge, hvor du bare kan nyde alt det bedste, som Grækenland kan tilbyde: solskin, smukt hav og natur, dejlig mad og græsk gæstfrihed
  • Skøn yinpower yoga morgen og eftermiddag/aften
  • Hyggeligt samvær med de andre deltagere, men også alenetid, hvis du har brug for det


Så er det denne yinyogarejse, du skal vælge! Book her!  

På denne rejse skal du dyrke skøn yinyoga på tagterrassen, stranden, ved et lille kapel eller hvor vi nu finder et dejligt sted til det. Det er ikke en uge med et meget stramt program med alverdens planlagte aktiviteter, men en uge, hvor du får mulighed for at slappe af og nyde, at du er på ferie.

Hotel Dolfin har den bedste beliggenhed i den hyggelige lille by Tolo. Du kan ikke komme tættere på vandet, da du efter et par skridt står med fødderne i det skønne hav, men hvis du mere er til pool, har du også mulighed for at benytte søsterhotellets pool.

Skulle du blive træt af at ligge ved vandet, har Tolo flere hyggelige tavernaer og butikker, som du kan udforske, og måske tager vi på en sejltur rundt i Tolobugten (denne tur er ikke inkluderet i prisen).

Vil du have lidt mere storbyliv, ligger Grækenlands gamle og hyggelige hovedstad, Nafplio, kun en kort bustur fra Tolo.

En dag i Tolo kunne se således ud:
Du har dagens første yinyoga time på hotellets tagterrasse eller et andet skønt sted. Her vil du med yinyoga langsomt få vækket kroppen.

Derefter er der morgenmad på hotellet.

Og nu er du klar til at nyde lidt tid på stranden, meditere i skyggen, læse en god bog, drikke en frappé på en taverna på stranden og lade morgenens yoga lande stille og roligt i dine celler. Kort sagt, du kan bruge dagen til lige det, som du har lyst til. Frokosten kan du spise på en af byens dejlige tavernaer, som næsten alle sammen ligger lige ud til vandet.

Om eftermiddagen/aftenen mødes vi et skønt og roligt sted, hvor vi igen dyrker yinyoga, nogle dage træner vi også nærvær med forskellige meditative øvelser.

Aftensmaden nydes på de nærliggende tavernaer eller i hotellets restaurant sammen med de andre deltagere. Aftensmaden er ikke med i rejsens pris.

Alle kan deltage – uanset alder, køn og erfaring med yinyoga. Vær opmærksom på at du selv skal medbringe udstyr i form af yogamåtte, 2 yogablokke og et tæppe.

Jeg har holdt flere yogarejser i udlandet, og det er tredje gang, at jeg inviterer dig med til Tolo.
Jeg elsker at se, hvordan deltagerne på mine yogarejser meget hurtigt finder sammen som en gruppe. Det betyder, at hvis du rejser alene, er der altid nogen at være sammen med på stranden eller til frokost. Men har du mere lyst til at nyde dagen alene med en god bog eller gå en tur i de smukke omgivelser, er der selvfølgelig også mulighed for det. Det er vigtigt for mig, at der er plads til alle på mine yogarejser.

Jeg har haft mange glade deltagere med på mine yogarejser. Her kan du læse et par af deres kommentarer fra den sidste tur til Tolo:

Jeg har været på flere almindelige yogaferier, men da jeg første gang var med på en yinyoga ferie med Christina, blev jeg stærkt afhængig, det var lige præcis denne form for træning min krop havde så meget brug for i en stresset hverdag – absolut stærkt vanedannende. Stedet var perfekt og undervisningen fuldstændig vidunderlig. Godt program – afvekslende – og din stemme er så dejlig rolig. Du er bare SÅ dygtig! /Liselotte
Dejlig yinyoga og skønne omgivelser, afslapning og dejlige yogadeltagere. Glad for det fællesskab, der skabes! Fin undervisning med støtte og vejledning, altid godt humør og gode øvelser. /Gitte
Det var en god blanding af yoga og ferie. Da jeg er nybegynder, synes jeg, at jeg er blevet taget “hånd om” også i forhold til mine udfordringer. Du har hele vejen hjulpet mig og fundet på løsninger. Der er flere ting, jeg kan tage med mig videre. Tak! /Anette
En igennem hyggelig uge. Dejligt med social samvær, tak til dig, Christina for at samle holdet. Du er den perfekte lærer. God til at “fortælle” øvelserne. Mig, som egentlig aldrig har prøvet yinyoga før, følte mig som en “del af holdet” og kunne være med. /Eva
Dejligt sted, hotel med perfekt beliggenhed. Balance mellem tid til yoga og tid på egen hånd. Superskøn og givende undervisning. Har lært meget i den forgangne uge. Du har et yderst behageligt væsen og er god til at guide en rigtigt ind i øvelsen. Behagelig stemme, sød og sjov. /Laila

 

 

Jeg underviser i Yinpower ®️, som er den lidt mere powerfulde udgave af yinyoga. Yinpower ®️ er yinyoga med mere saft og kraft.

Læs mere om Yinpower ®️

Yinpower ®️ skaber mere plads, bevægelighed og mobilitet især i fødder, ankler og hofter, og med Yinpower ®️ vil du opleve at få en bedre søvn, mere overskud og mere ro.

Yinpower ®️ og yinyoga er begge baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er bl.a. ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget.

Yinpower ®️ går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og sind. Stillingerne er simple, da de udføres liggende eller siddende, og samtidig udfordrende, da de holdes i længere tid (mellem 3-7 minutter).

 

 

 

DET PRAKTISKE
Rejsen udbydes i samarbejde med Bravo Tours og der er afrejse fra Billund eller København.
Da værelserne til den oprindelige uge hurtigt blev solgt, blev der oprettet endnu en uge.
Du har derfor mulighed for rejse enten mandag den 27. maj (kun 1 værelse tilbage!) med hjemkomst den 3. juni.
Eller mandag den 3. juni (kun 5 værelser tilbage!) med hjemkomst den 10. juni.

Hotel
Vi skal bo på Hotel Dolfin, som ligger tæt på den gamle bydel i Tolo. Hotel Dolfin har en herlig udsigt til Tolobugten og ligger helt ned til vandet.
Hotellet har egen bar og restaurant lige i vandkanten.

Pris
Early Bird ved bestilling senest 15. januar 2024: Fra kun 8.150 kr. pr. person i delt dobbeltværelse
Normalpris efter 15. januar 2024 er fra 8.900 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

Prisen inkluderer
• Flyrejse (tur/retur)
• 1 stk. bagage (15 kg.) + 1 stk. håndbagage (5 kg.). Ekstra bagagevægt kan tilkøbes
• Transfer mellem lufthavn og hotel. Transfertiden er ca. 2 timer inkl. en pause undervejs.
• Ophold på Hotel Dolfin i delt standard dobbeltværelse med terrasse/balkon
• Morgenmad på hotellet
• Dansk rejselederservice på destinationen
• Yinyoga undervisning hver dag, bortset fra en yogafri dag midt på ugen

Tillæg og mulige tilkøb
• Enkeltværelse standard med balkon/terrasse: 1.400 kr. i uge 1 og 1.500 kr. i uge 2 (begrænset antal)
• Skrå havudsigt – delt dobbeltværelse: 400 kr. pr. person (begrænset antal)
• Skrå havudsigt – eneværelse: 600 kr. (begrænset antal)
• Mad om bord på flyet (t/r): 200 kr.
• Afbestillingsforsikring: 275 kr.
• Rejseforsikring: 349 kr.

Begge rejser er udsolgt!

Hvis du har spørgsmål om turen, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 2919 2882 eller på mail.

 

☯ Jeg glæder mig til at forkæle dig med YinPower®️ i Grækenland ☯
Kærligst Christina