ET RETREAT ER GAVEN, DU GIVER DIG SELV

Og denne tur til Zakynthos er en gave, som bare venter på, at du pakker den op….

UDSOLGT!

 

Du vil få:

 • En uge fyldt med tid til dig
 • En uge, hvor du bare kan nyde alt det bedste, som Grækenland kan tilbyde: solskin, smukt hav og natur, dejlig mad og græsk gæstfrihed
 • Skøn yinyoga morgen og eftermiddag/aften
 • Hyggeligt samvær med de andre deltagere, men også alenetid, hvis du har brug for det

På denne rejse skal du dyrke skøn yinyoga i hotellets have eller hvor vi nu finder et dejligt sted til det. Det er ikke en uge med et meget stramt program med alverdens planlagte aktiviteter, men en uge, hvor du får mulighed for at slappe af og nyde, at du er på ferie.

Du skal bo på Hotel Iliessa Beach, som har en fantastisk beliggenhed direkte ud til havet i Argassi by. Der er derfor rig mulighed for at tage en forfriskende dukkert efter yogaen, og i løbet af dagen selvfølgelig. Du kan også slentre en tur i byen, sætte dig på en café og nyde den græske iskaffe Frappé eller en græsk salat.

Øens hovedby Zakynthos ligger en kort bustur fra hotellet. Det er i det hele taget nemt at komme rundt på øen med de lokale busser eller en taxa.
Bravo Tours tilbyder flere ture, hvor du kan komme ud og sejle og se øen fra vandsiden. Eller måske er en sejltur ud og se øens ”berømte” skildpadder noget som frister?


En dag i din ferie kunne se således ud:

Du starter dagen med dagens første yinyoga time i hotellets have eller et andet skønt sted. Her vil du med yinyoga langsomt få vækket kroppen.

Derefter er der morgenmad på hotellet.

Og nu er du klar til at nyde lidt tid på stranden, meditere i skyggen, læse en god bog, drikke en frappé på en taverna på stranden, mens du lader morgenens yoga lande stille og roligt i din krop.
Eller sagt på en anden måde, du kan bruge dagen til lige det, som du har lyst til. Frokosten kan du spise på en af byens dejlige tavernaer, eller du kan køre en tur med lokalbussen til en af nabobyerne.

Om eftermiddagen/aftenen mødes vi et skønt og roligt sted, hvor vi igen dyrker yinyoga, nogle dage træner vi også nærvær med forskellige meditative øvelser. En af aftnerne slutter vi med en længere yoga nidra afspænding.

Aftensmaden nydes på den nærliggende restaurant Ydria sammen med de andre deltagere.

Jeg har holdt flere yogarejser i udlandet, og det er 4. gang, at jeg holder retreat i Grækenland.
Jeg elsker at se, hvordan deltagerne på mine retreats meget hurtigt finder sammen som en gruppe. Det betyder, at hvis du rejser alene, er der altid nogen at være sammen med på stranden eller til frokost. Men har du mere lyst til at nyde dagen alene med en god bog eller gå en tur i de smukke omgivelser, er der selvfølgelig også mulighed for det. Det er vigtigt for mig, at der er plads til alle på mine retreats.

Jeg har haft mange glade deltagere med på mine retreats. Her kan du læse et par af deres kommentarer:

Jeg ønskede en yogaferie, hvor både ferie og yoga blev kombineret og balanceret uden stress og tid til begge dele. Ønsket blev indfriet. Rigtig god undervisning, hvor alle niveauer kan være med. Godt og varieret yogaprogram. Christina er rigtig god til at samle og tage hånd om gruppen (dem som har lyst til det). /Jette
Christinas yinyoga er jordnær og givende. Man føler virkelig, at man gør sig selv og sin krop en tjeneste. Jeg dyrker sjældent yoga hjemme, men på hendes workshops og på to hyggelige ferier har hendes undervisning givet mig et boost af velvære og nærvær. /Kahrinn
Det har været en helt fantastisk uge og rejse – på mange måder. Mine forventninger var ikke høje, da det var første gang, jeg er af sted. Til gengæld er det ikke sidste gang! Stor succes, god yoga og stort udbytte. Af hjertet tak for en super uge. /Dorte
Turen har været en fantastisk positiv oplevelse. Langt højere end min forventning. Yogastillingerne var mere hårde, end jeg forventede, men med en positiv og fantastisk effekt. Christina, du er en alletiders underviser. /Soheila
Christina er meget kompetent og super dygtig til at undervise og dele ud af sin viden, hun har omkring yogaens forunderlige verden. Og så er hun ekstrem god til at møde mennesker, der hvor de er. /Charlotte

 

Jeg underviser i Yinpower yoga, som er yinyoga med mere saft og kraft. Alle kan være med, også selv om du ikke kender til Yinpower yoga eller yinyoga.

Mere om Yinpower yoga

Yinpower yoga skaber mere plads, bevægelighed og mobilitet især i fødder, ankler og hofter, og med yinpower yoga vil du opleve at få en bedre søvn, mere overskud og mere ro.

Yinpower yoga og yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget.

Yinpower yoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i længere tid (mellem 3-7 minutter), udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

 

 

DET PRAKTISKE
Rejsen udbydes i samarbejde med Bravo Tours og er fra fra mandag den 18. september til mandag den 25. september 2023.
Afrejse fra Billund eller København.

Hotel
Vi skal bo på Hotel Ilissia Beach, som ligger i Argassi by på øen Zakynthos. Hotel Ilissia Beach ligger helt ned til stranden og fra hotellets have er der en skøn udsigt ud over vandet.

Pris
Early Bird ved bestilling senest 15. maj 2023: Kun 7.999 kr. pr. person i delt dobbeltværelse
Normalpris efter 15. maj 2023 er 8.799 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse (tur/retur)
 • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage
 • Transfer mellem lufthavn og hotel
 • Ophold på Hotel Ilissia Beach i delt dobbeltværelse med terrasse/balkon
 • Halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Dansk rejselederservice på destinationen
 • Yinyoga undervisning hver dag


Tillæg og mulige tilkøb

 • Enkeltværelse: 1.099 kr. (begrænset antal)
 • Mad om bord på flyet (t/r): 200 kr.
 • Afbestillingsforsikring: 279 kr.
 • Rejseforsikring: 349 kr.

Bemærk! Der er ikke yogaudstyr på stedet, så du skal selv medbringe en yogamåtte, 2 yogablokke og et tæppe/badehåndklæde

Tilmelding foregår via Bravo Tours

Hvis du har spørgsmål om turen, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 2919 2882 eller på mail.

 

☯ Jeg glæder mig til at forkæle dig med yinpower yoga i Grækenland ☯
Kærligst Christina